Rawfan Mrazem sušená vepřová kotleta 25g

Kód: 9037/R14
Sleva po registraci
Značka: Rawfan
105 Kč
Skladem u dodavatele
Položka byla vyprodána…

100% mrazem sušená vepřová kotleta české značky Rawfan.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Česká firma Rawfan suší maso ručně pomocí lyofilizace. Co to vlastně je? Lyofilizace je revoluční a nejšetrnější proces zpracování potravin, kdy dochází k sušení potravin mrazem. Odvádí se pouze vlhkost z čerstvého masa, aniž by došlo k ohřevu, takže jsou zachovány všechny důležité živiny a vitamíny.

Vepřové maso - se řadí mezi červená masa, obsah svalového barviva je v něm ale nižší než např. v hovězím. Má světle růžovou barvu a bývá v různém rozsahu prorostlé tukem. Patří mezi tučnější druhy masa, díky tomu se hodí především pro výživu vysoce aktivních nebo pracovně zatěžovaných psů. Obsah tuku závisí na části, odkud maso pochází, stáří zvířete, způsobu výživy a dalších faktorech. U nás se prasata poráží ve věku přibližně 5-6 měsíců při hmotnosti kolem 110 kg. Tím se získá křehké a chutné maso s jemnou konzistencí a nižší tučností. 
Kotleta zahrnuje hřbetní svaly s nižším podílem tuku, proto se řadí mezi libovější části vepřového masa. Je zdrojem kvalitních plnohodnotných bílkovin s velmi dobrou stravitelností. Obsahuje kolem 5 - 10% tuku a 20% bílkovin. Vepřové maso lze považovat za hypoalergenní, výskyt alergií na vepřové bílkoviny je u psů velmi nízký a pohybuje se kolem 2%.

  • Výrobek je lehce stravitelný i pro starší a nemocné pejsky.
  • Vyrobeno ručně v České republice.


Složení: 100% vepřové maso

Analytické složky: hrubý protein 79,2%, hrubé tuky 19,2%, hrubý popel 3,25%, hrubá vláknina 2,1%, vlhkost 1%.

K výrobě 25g lyofilizovaného vepřového masa bylo použito 120g syrového vepřového masa.

Doplňkové parametry

Kategorie: Sušené pamlsky pro psy
Hlavní druh masa: Vepřové
Značka: Rawfan
Druh pamlsku: Sušené, Výcvikové, Zdravé, Mrazem sušené
Tvrdost pamlsku: Tvrdé
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: