Rawfan Mrazem sušená kuřecí prsa 25g

Kód: 9037/R15
Sleva po registraci
Značka: Rawfan
105 Kč
Skladem u dodavatele
Položka byla vyprodána…

100% mrazem sušená kuřecí prsa české značky Rawfan.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Česká firma Rawfan suší maso ručně pomocí lyofilizace. Co to vlastně je? Lyofilizace je revoluční a nejšetrnější proces zpracování potravin, kdy dochází k sušení potravin mrazem. Odvádí se pouze vlhkost z čerstvého masa, aniž by došlo k ohřevu, takže jsou zachovány všechny důležité živiny a vitamíny.

Kuřecí maso - je jedním z nejlepších a nejlépe stravitelných zdrojů bílkovin. Obsahuje plnohodnotné bílkoviny, které jsou zdrojem všech potřebných aminokyselin. Kuřecí prsa patří k částem s vysokým podílem tuku a vazivových částí. Díky tomu jsou výborně stravitelná a mají vysoký obsah bílkovin, který se pohybuje přes 20%. Obsah tuku bývá menší než 5%. Vzhledem k nízkému podílu tuku a vysoké stravitelnosti bývá kuřecí maso také součástí celé řady speciálních diet.
Navzdory rozšířeným obavám majitelů psů nepatří ani k příliš častým alergenům. Na základě výzkumu bylo zjištěno, že výskyt alergií na kuřecí maso se u psů pohybuje kolem 15%, tedy méně často než u hovězího masa a téměř stejně jako u jehněčího, které je obecně považováno za hypoalergenní.
Kuřecí prsní svaloviny patří mezi tzv. bílá masa. To znamená, že obsahuje méně svalového barviva myoglobinu a má tedy nižší zastoupení železa než červená masa.

  • Výrobek je lehce stravitelný i pro starší a nemocné pejsky.
  • Vyrobeno ručně v České republice.


Složení: 100% kuřecí prsa

Analytické složky: hrubý protein 80,1%, hrubé tuky 14,3%, hrubý popel 3,29%, hrubá vláknina 1,7%, vlhkost 1%.

K výrobě 25g lyofilizovaného kuřecího masa bylo použito 120g syrového kuřecího masa.

Doplňkové parametry

Kategorie: Sušené pamlsky pro psy
Hlavní druh masa: Kuře
Značka: Rawfan
Druh pamlsku: Sušené, Výcvikové, Zdravé, Mrazem sušené
Tvrdost pamlsku: Tvrdé
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: