Dokas – Kostičky s hmyzem a mrkví 100 g
Kód: WW00066863Detailní popis produktu
Delikátní odměny s mrkví, cvrčky a moučnými červy. Ideální pamlsek pro ty, kteří to myslí s naší planetou dobře. Kostičky jsou nadupané kvalitními proteiny, mastnými kyselinami, vitamíny a minerály. Navíc skvěle chutnají! Tyto pamlsky jsou díky svému složení vhodné i pro psy s citlivým zažíváním. Vysoká kvalita použitých surovin zaručuje výraznou chuť a vůni. Pamlsky Dokas jsou bez konzervantů, umělých barviv, dochucovadel a glycerinu. Sáček má praktické uzavírání, pamlsky tak zůstanou déle čerstvé a voňavé. Složení: vedlejší rostlinné produkty, mrkev 29 %, sušení mouční červi (tenebrio molitor) 20 %, sušení cvrčci (gryllus testaceus) 5 % Analýza: hrubé bílkoviny 26,8 %, hrubé oleje a tuky 8,6 %, hrubé popeloviny 2,7 %, hrubá vláknina 3,7 %, vlhkost 15,6 % Podávejte jako odměnu. Zajistěte dostatek pitné vody. Po otevření pečlivě uzavřete zipem a skladujte v suchu a chladu. Balení obsahuje kyslíkový absorbér pro uchování kvality výrobku. Pamlsky jsou v dnešní době nedílnou součástí krmení mazlíčků, a tak i u nich je potřeba dbát nejen na chuť, ale i na zdravé složení. U pamlsků Dokas máte jistotu, že všechny použité suroviny splňují přísná kritéria a jsou během výroby pravidelně prověřovány. Psí a kočičí pamlsky Dokas podléhají pravidelným kontrolám kvality světově uznávaným německým institutem SGS Institut Fresenius. Tato nezávislá laboratoř patří mezi přední evropské společnosti testující kvalitu potravin.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pamlsky pro psy Dokas |
---|---|
Hmotnost: | 0.11 kg |
Hlavní druh masa: | Hmyz |
Hodnota bílkovin: | 26 - 32%, 26,8% |
Hodnota tuků: | 0 - 10%, 8,6% |
Hodnota vlákniny: | 1 - 4%, 3,7% |
Značka: | Dokas |
Druh pamlsku: | Výcvikové |
Kategorie výrobku: | pamlsky |
Příchuť: | hmyz |
Složení: | více druhů proteinů |
Typ pamlsku: | jednohubky |
Zvíře: | psi |
Expirace: | s expirací |
Nakupuji: | po 1 ks |
Tvrdost pamlsku: | Tvrdé |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.